Mpoku sluit andere Belgische club niet uit: Als die kans zich voordoet

Mpoku sluit andere Belgische club niet uit: "Als die kans zich voordoet"

20-01-2018 15:00
1

Standard Luik neemt het vanavond op tegen rode lantaarn KAS Eupen. De Luikenaars moeten absoluut winnen, willen ze hun plaatsje in Play-Off 1 nog kunnen afdwingen. Het hoopt dan ook zijn sterkhouders bij zich te houden, al is er eentje die een toekomstig vertrek niet uitsluit.

Paul-José Mpoku is dit seizoen één van de lichtpunten bij Standard. De Congolees maakt al veel indruk, de belangstelling is er dan ook. Toch wil hij nog niet meteen vertrekken. "Ik wil zo veel mogelijk proberen te scoren, de club naar de top zes loodsen. En later, dat zien we wel. Ik ga hier niet vertrekken om te vertrekken. Daar heb ik geen zin meer in", klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Tegen een lucratief aanbod zal hij binnen een aantal jaren wellicht geen nee zeggen. "Misschien speel ik ooit nog wel in Dubai, of zo. Kalmpjes aan, zonder stress. Weet je: ik ben gelukkig. Ik ben gezond, mijn vrouw en familie hebben het goed. Meer heb ik niet nodig. Gezondheid en stabiliteit."

Ook een verlengd verblijft in de Jupiler Pro League ziet Mpoku zeker zitten. "Als de kans zich voordoet, zal ik dat rustig bekijken. Ik sluit niks uit", besluit de Congolees.