OFFICIEEL: Verbannen aanvaller van Antwerp probeert het reeks lager

OFFICIEEL: Verbannen aanvaller van Antwerp probeert het reeks lager

20-01-2018 11:32
1

Joeri Dequevy is niet langer een speler van Antwerp. De flankaanvaller gaat aan de slag bij Oud-Heverlee Leuven. Hij zette zijn handtekening onder een contract van anderhalf jaar.

Dequevy was één van de drie spelers die deze maand op zoek moest naar een andere club. Laszlo Bölöni gaf een zeer duidelijk signaal af door de 29-jarige flankspeler niet mee te nemen op stage en tegenwoordig met de B-kern te laten meetrainen. Dequevy zou zich begin november onmogelijk hebben gemaakt door openlijk kritiek te uiten op de verdedigende tactiek van zijn coach.

Na de uitspraken kwam Dequevy nog amper één keer in actie voor de The Great Old. Oud-Heverlee Leuven ziet in hem een geschikte aanwinst om nog een gooi te doen naar periodewinst. Hij zette zijn handtekening onder een contract voor anderhalf jaar.

'Zowel met de Limburgers als met de Antwerpenaars beukte Dequevy de poorten van de Jupiler League open. Geen twee zonder drie, dus hopelijk lukt de Brusselaar daar ook in met OHL', klinkt het op de website van de Leuvenaren.