'Anderlecht blijft hopen, Brusselaars geven komst van international niet op'

'Anderlecht blijft hopen, Brusselaars geven komst van international niet op'

20-01-2018 11:06
5

Anderlecht werd de laatste weken in verband gebracht met Ozan Tufan, middenvelder van het Turkse Fenerbahçe. De vraagprijs voor de Turkse international leek te gortig voor paars-wit, maar het heeft de hoop op zijn komst nog niet opgegeven.

Aanvankelijk werd gemeld dat Fenerbahçe in toaal maar liefst tussen de zeven en acht miljoen euro verlangt voor de speler. Uiteraard te duur voor paars-wit, maar de Brusselaars hebben zijn komst niet opgegeven. Volgens Fanatik is er na lang onderhandelen toch bijna een akkoord.

Paars-wit zou de speler tot het einde van het seizoen huren en hoopt nog een (dure) aankoopoptie in het contract te kunnen bedingen. Fenerbahçe wil de speler graag zien vertrekken en staat dan ook niet weigerachtig tegenover die deal.

Tufan werd door Fenerbahçe twee jaar geleden voor zeven miljoen euro weggehaald bij Bursaspor. Dit seizoen speelde hij nog veertien keer mee, waarin hij goed was voor drie doelpunten en twee assists. Toch mag de 39-voudige international van Turkije vertrekken.