Nieuwe Gentenaar denkt al aan stap hogerop: Moest kijken naar Depoitre

Nieuwe Gentenaar denkt al aan stap hogerop: "Moest kijken naar Depoitre"

19-01-2018 21:21
1

Met Rangelo Janga haalde AA Gent een onbekende naam in huis. De Nederlandse spits gaat de concurrentie aan met Idrissa Sylla en Roman Yaremchuk. Janga begint met veel zelfvertrouwen aan die strijd. En als het van hem afhangt, zet hij zelfs nog een stapje hogerop.

De spits gelooft dat hij iets anders brengt dan de huidige spitsen van Gent. "Hard werken is nu één van mijn kwaliteiten, ik ben atletisch gebouwd en kan lang blijven lopen. Ik ben groot, sterk, doelgericht, kopbalsterk, best wel snel en hou ook van meevoetballen", klinkt het.

"Een ander type dan Sylla en Yaremchuk. Als het met de ene manier niet lukt, kan de coach voor een andere kiezen", zegt hij in Het Laatste Nieuws.

Nieuwe Depoitre
De spits speelde in onder andere Cyprus, Slowakije en de Nederlandse Tweede Klasse. Hij hoopt zich via Gent in de kijker te spelen van nog grotere club. "Toen ik bij Gent tekende, vertelde meneer Louwagie me over Laurent Depoitre", klinkt het.

"Hij zei dat ik moest kijken naar hoe die zijn carrière is verlopen, omdat die ook lager heeft gespeeld en nu toch in de Premier League is terechtgekomen. Hij is ook een stevige spits. Meneer Louwagie zei: 'Als je hier goed werkt, kan het met jou ook zo snel gaan.' Maar laat me eerst hier maar eens beginnen", besluit hij.