Leko blijft mysterieus over moeilijke keuze voor wedstrijd tegen Antwerp

Leko blijft mysterieus over moeilijke keuze voor wedstrijd tegen Antwerp

19-01-2018 21:04
6

Jordy Clasie liet afgelopen dinsdag tegen Charleroi (5-1) zien dat hij van grote waarde kan zijn voor Club Brugge. De Nederlander lijkt steeds meer kans te maken op een basisplek. Ivan Leko wil echter nog niet in zijn plannen laten kijken.

De Kroaat geeft voor de wedstrijd tegen Antwerp aan dat hij nog niets beslist heeft over het middenveld voor de komende weken. "Zoals ik al het hele seizoen zeg: enkel de volgende wedstrijd telt", zegt hij op de website van Club Brugge.

"Ik blik dus ook niet vooruit op de weken en maanden die na zondag komen." De strijd lijkt wel tussen Marvelous Nakamba en Clasie gestreden te moeten worden. "Ik ben blij met wat zowel Clasie als Nakamba al getoond hebben. We zoeken altijd evenwicht in de ploeg, daarvoor moeten goede spelers soms op de bank."

Het wordt ongetwijfeld een moeilijke keuze voor Leko. Nakamba toonde zich al een goede vervanger voor Timmy Simons, terwijl Ruud Vormer en Hans Vanaken onmisbaar zijn op het Brugse middenveld. Na de 5-1 overwinning tegen Charleroi lijkt er echter weinig reden om te veranderen. Zo dreigt Nakamba uit de basiself te vallen.