'Tottenham richt pijlen op overbodige PSG-aanvaller en Braziliaanse sensatie'

'Tottenham richt pijlen op overbodige PSG-aanvaller en Braziliaanse sensatie'

Gepubliceerd: vrijdag 19 januari 2018 om 20:35vr 19-01-2018 om 20:35

Tottenham Hotspur heeft de pijlen gericht op Lucas Moura. De Braziliaanse aanvaller van Paris Saint-Germain zit op een dood spoor in Frankrijk.

Sky Sports meldt vrijdag dat Tottenham Moura naar Engeland wil halen. PSG is bereid om te luisteren naar aanbiedingen voor de 25-jarige aanvaller, die zelf wel oren heeft naar een Engelse transfer. Manchester United werd in het verleden ook gelinkt aan Moura, maar die club lijkt definitief te zijn afgehaakt omdat Alexis Sanchez op het punt staat naar Old Trafford te verkassen.

Moura lijkt niet meer in de plannen van PSG voor te komen. Dit seizoen kwam hij slechts zes keer in actie voor de koploper van de Ligue 1. Hij kwam in 2013 over van Sao Paolo. Spurs bekijkt de mogelijkheden tijdens de huidige transferwindow en heeft ook interesse in Bordeaux-sensatie Malcom, die tevens aan Arsenal wordt gelinkt. In Brazilië wordt volgens Sky Sports gemeld dat Mauricio Pochettino gesproken heeft met de zaakwaarnemers van Malcom, die onder de indruk waren van wat Tottenham Malcom te bieden heeft. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws