OFFICIEEL: Waasland-Beveren haalt snel opvolger van Seck in huis

OFFICIEEL: Waasland-Beveren haalt snel opvolger van Seck in huis

Gepubliceerd: vrijdag 19 januari 2018 om 19:43vr 19-01-2018 om 19:43

Waasland-Beveren heeft snel zijn opvolger voor Ibrahima Seck gevonden. Rachid Aït-Atmane komt over van het Spaanse Sporting Gijon. Hij wordt tot het einde van het seizoen gehuurd, met aankoopoptie.

Waasland-Beveren heeft na het vertrek van Seck niet lang gewacht om een vervanger aan te trekken. Rachid Aït-Atmane komt over van Sporting Gijon. De Frans-Algerijnse middenvelder komt op huurbasis over tot het einde van het seizoen, met aankoopoptie. Zo klinkt het op de officiële website.

"We volgden Rachid ook afgelopen zomer al. We zijn dus niet over één nacht ijs gegaan bij deze transfer", reageerde voorzitter Dirk Huyck op de website. "We zijn er met z’n allen van overtuigd dat hij de ideale vervanging is om het vertrek van Ibrahima Seck op te vangen."

"Ik ben er zeker van dat hij die leemte meer dan behoorlijk zal invullen. Rachid is nog jong, maar heeft heel wat ervaring. Ik kijk ernaar uit om zijn eerste wedstrijd in geel en blauw te zien, dat is zeker", besluit hij. Die komt er mogelijk dit weekend nog niet. De club kon niet bevestigen of hij speelgerechtigd geraakt voor de partij van zaterdag.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws