Van Holsbeeck maakt transferplannen voor komende zomer: Gaan aan tafel zitten

Van Holsbeeck maakt transferplannen voor komende zomer: "Gaan aan tafel zitten"

19-01-2018 20:04
5

Komende zomer belooft weer een bijzonder drukke periode te gaan worden voor RSC Anderlecht. Een eerste transferperiode met Marc Coucke als voorzitter, mogelijk nog eentje met Herman Van Holsbeeck. De manager van paars-wit laat zich alvast uit over het dossier-Teodorczyk.

De Poolse spits heeft een bijzonder hoog loon bij paars-wit, maar kan dit seizoen amper overtuigen. Hier en daar wordt geopperd om hem te verkopen, maar voor Herman Van Holsbeeck moet hij niet absoluut weg. "Hij was één van de grote spelers tijdens ons kampioenenjaar en daarvoor moeten we respect hebben", klinkt het.

De voorbije zomer was er nochtans genoeg interesse. Tot een verkoop kwam het niet. "Als we hem afgelopen zomer hadden verkocht, dan had de publieke opinie dat niet gerespecteerd. Ook al zit hij in een mindere periode, we steunen hem tot het einde. In de zomer gaan we dan aan tafel zitten met zijn entourage...", zegt de manager in La Capitale.

Analist Nordin Jbari is duidelijk, Teodorczyk moet volgens hem vertrekken bij de Brusselaars. "Hij moet van lucht veranderen. En waarom niet door een uitleenbeurt? Anderlecht zou er beter van worden als hij zijn oude vorm zou terugvinden en dan kan het hem duurder verkopen. Maar dat is wellicht meer iets voor de zomer."