Van Holsbeeck maakt transferplannen voor komende zomer: Gaan aan tafel zitten

Van Holsbeeck maakt transferplannen voor komende zomer: "Gaan aan tafel zitten"

Gepubliceerd: vrijdag 19 januari 2018 om 20:04vr 19-01-2018 om 20:04

Komende zomer belooft weer een bijzonder drukke periode te gaan worden voor RSC Anderlecht. Een eerste transferperiode met Marc Coucke als voorzitter, mogelijk nog eentje met Herman Van Holsbeeck. De manager van paars-wit laat zich alvast uit over het dossier-Teodorczyk.

De Poolse spits heeft een bijzonder hoog loon bij paars-wit, maar kan dit seizoen amper overtuigen. Hier en daar wordt geopperd om hem te verkopen, maar voor Herman Van Holsbeeck moet hij niet absoluut weg. "Hij was één van de grote spelers tijdens ons kampioenenjaar en daarvoor moeten we respect hebben", klinkt het.

De voorbije zomer was er nochtans genoeg interesse. Tot een verkoop kwam het niet. "Als we hem afgelopen zomer hadden verkocht, dan had de publieke opinie dat niet gerespecteerd. Ook al zit hij in een mindere periode, we steunen hem tot het einde. In de zomer gaan we dan aan tafel zitten met zijn entourage...", zegt de manager in La Capitale.

Analist Nordin Jbari is duidelijk, Teodorczyk moet volgens hem vertrekken bij de Brusselaars. "Hij moet van lucht veranderen. En waarom niet door een uitleenbeurt? Anderlecht zou er beter van worden als hij zijn oude vorm zou terugvinden en dan kan het hem duurder verkopen. Maar dat is wellicht meer iets voor de zomer."

Poll

Moet Anderlecht Teodorczyk verkopen?

(342 stemmen)

Plaats een reactie

Dirk H +3396
vrijdag 19 januari 2018 om 20:50
De Herman geven we gratis weg
Vind ik leuk
E.V +2736
vrijdag 19 januari 2018 om 21:50
Daar wil ik zelfs nog geld voor ophalen om bij te voegen...lol
Vind ik leuk
vrijdag 19 januari 2018 om 22:51
Als ik herman was zou ik toch es nadenken over de piste 'vandenborre als diepe spits'.
je weet maar nooit dat ie er aanleg voor heeft. àls er al een speler is die vol verrassingen zit, dan is het anthony wel!
Vind ik leuk
vanhimst +1132
vrijdag 19 januari 2018 om 23:28
HVH gaat in de zomer onderhandelen over Teo had dat beter wat vroeger gedaan , heeft respect voor Teo omwille van verleden seizoen maar dit seizoen heeft hij nog niets laten zien er zijn al veel zeer goede spelers voor minder moeten gaan
Vind ik leuk
GVG +254
zaterdag 20 januari 2018 om 09:26
Volgens mij gaat HVH in de zomer helemaal niet meer onderhandelen ... just my 2 cents.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws