OFFICIEEL: Witte rook vanuit Rotterdam: 'Welcome home, Robin!'

OFFICIEEL: Witte rook vanuit Rotterdam: 'Welcome home, Robin!'

Gepubliceerd: vrijdag 19 januari 2018 om 18:20vr 19-01-2018 om 18:20

Robin van Persie is officieel terug bij Feyenoord. De Rotterdammers hebben de langverwachte transfer vrijdagmiddag via de officiële kanalen bekendgemaakt.

De Oranje-topscorer aller tijden keert terug bij de club die hij in 2004 verliet om voor Arsenal te gaan spelen. Van Persie had zelf al een akkoord bereikt met de regerend landskampioen en was al enige tijd voor zichzelf aan het trainen in Nederland.

Inmiddels is de 34-jarige linkspoot met het Turkse Fenerbahçe een ontbinding van zijn contract overeengekomen waardoor er geen factoren meer zijn die een rentree in de weg kunnen staan, meldt Feyenoord via de clubsite.

Van Persie moet de Klassieker (de wedstrijd tussen Feyenoord en Ajax) van zondagmiddag echter aan zich voorbij laten gaan. Feyenoord meldt dat de aanvaller maandag pas zijn contract in Rotterdam-Zuid zal tekenen. Naar alle waarschijnlijkheid gaat Van Persie op woensdagavond in de inhaalwedstrijd tegen FC Utrecht zijn rentree in het rood-witte shirt maken.

Plaats een reactie

AzEz86 +7072
vrijdag 19 januari 2018 om 19:21
"Naar alle waarschijnlijkheid gaat Van Persie op woensdagavond in de inhaalwedstrijd tegen FC Utrecht zijn rentree in het rood-witte shirt maken."
Lijkt me sterk niet? Tijdens inhaalwedstrijden mogen enkel speler die op het moment van de afgelasting verbonden waren meespelen, of is dit in Nederland anders?
Vind ik leuk
dethklok28 +5282
vrijdag 19 januari 2018 om 19:24
Wilde net hetzelfde zeggen. Zou inderdaad zeer onlogisch zijn
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws