Leko zet zijn troepen op scherp voor Antwerp: We mogen niet arrogant worden

Leko zet zijn troepen op scherp voor Antwerp: "We mogen niet arrogant worden"

Gepubliceerd: vrijdag 19 januari 2018 om 16:38vr 19-01-2018 om 16:38

Club Brugge heeft het nieuwe jaar alvast uitstekend ingezet met een 5-1 bekerzege tegen Sporting Charleroi. De volgende opdracht voor de leider in de Jupiler Pro League is een verplaatsing naar Antwerp. Coach Ivan Leko zet zijn troepen alvast op scherp voor de match op de Bosuil.

"Na de match tegen Charleroi was ik een tevreden trainer. Hoe we spelen leunt heel dicht aan bij wat ik wil bereiken, maar we mogen nu niet arrogant worden. Werken om steeds beter te worden is het doel", vertelde Leko aan Het Nieuwsblad. "We gaan met veel zin naar Antwerpen."

"Het is een ploeg die op hun manier wedstrijden probeert te winnen en dat ook doet, anders zouden ze niet op die vierde plaats staan. Antwerp speelt op een andere manier dan de onze, maar dat is hun recht. Voetbal is zo interessant omdat er zoveel manieren zijn om een match te winnen."

"Maar wij gaan uit van onze sterkte. Als je een winnaar bent, moet je ook op de moeilijke verplaatsingen je kwaliteiten tonen."

Plaats een reactie

freeman +13303
vrijdag 19 januari 2018 om 17:29
Benieuwd hoe Leko het Antwerpsysteem zal pogen te ontwrichten ? En ...Antwerp beschikt evenals Club over een geweldige twaalfde man . Wordt zeker een niet te onderschatten verplaatsing !
Vind ik leuk
Basvyncke +850
vrijdag 19 januari 2018 om 18:26
Idd dat wordt strijd op en naast het veld waarschijnlijk...
Vind ik leuk
vrijdag 19 januari 2018 om 21:46
Idd Leko, niet arrogant doen. Gewoon #KAPOTMAKEN
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws