Mourinho: 'Geen zin om te ontkennen als de Arsenal-manager zo vrijuit praat'

Mourinho: 'Geen zin om te ontkennen als de Arsenal-manager zo vrijuit praat'

Gepubliceerd: vrijdag 19 januari 2018 om 15:30vr 19-01-2018 om 15:30

Manchester United-manager José Mourinho heeft goede hoop dat hij deze maand de beschikking krijgt over Alexis Sánchez. De Chileen moet de overstap maken van Arsenal, terwijl Henrikh Mkhitaryan de omgekeerde weg kan bewandelen.

"Ik denk dat iedereen wel op de hoogte is. Zeker als de Arsenal-manager zo vrijuit praat, heeft het weinig zin om iets te verhullen of te ontkennen", vertelde Mourinho vrijdag op de persconferentie, geciteerd door Metro. De Portugees houdt wel een slag om de arm. "Het is nog helemaal niet rond, dus op dit moment is Mkhitaryan onze speler en Sánchez die van Arsenal."

Mourinho twijfelt of de transfers van Mkhitaryan en Sánchez wel met elkaar samenhangen. De Armeen zou voor vertraging van de deal zorgen. "Mensen denken dat de managers heel veel betrokken worden bij transfers. Het hangt af van de club, maar ik houd mij afzijdig van de onderhandelingstafel. Ik wacht rustig op nieuws."

Aan wat de Chileen kan toevoegen aan United, liet Mourinho zich niet uit. "Daar zal ik het over hebben als we hem aantrekken. Hij is een speler van Arsenal, niet van mij. Het heeft geen zin om te praten over iets dat al dan niet zal gebeuren."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws