Vanhaezebrouck legt zich neer bij situatie: ''Maak me daar niet meer druk in''

Vanhaezebrouck legt zich neer bij situatie: ''Maak me daar niet meer druk in''

Gepubliceerd: vrijdag 19 januari 2018 om 15:20vr 19-01-2018 om 15:20

Hein Vanhaezebrouck hoopte in de winterstop een nieuwe spits te mogen verwelkomen. Voorlopig blijft de gewenste versterking uit, waardoor de Anderlecht-coach het moet doen met Lukasz Teodorczyk en Silvère Ganvoula. Vanahaezebrouck accepteert de situatie zoals hij is.

Paars-wit nam afscheid van zowel Robert Beric als Hamdi Harbaoui en daar tegenover stond de vervroegde rentree van Ganvoula, die als huurling mislukte bij KV Mechelen. De opties zijn dus beperkt, maar Vanhaezebrouck probeert er het beste van te maken. "Met Ganvoula hebben we nu toch al twee spitsen, ik ben content. Hij en Teodorczyk werken ook allebei erg hard, het is nu aan ons om met hen verder te werken en ervoor te zorgen dat ze zichzelf terugvinden'', tekende Het Laatste Nieuws op.

Vanhaezebrouck weet dat het budget van manager Herman Van Holsbeeck beperkt is. "Iedere club werkt zoals ze wil en kan werken, daar kan je niets aan veranderen. Van bij Kortrijk heb ik de ervaring om met beperkte middelen te werken, ik maak me daar niet meer druk in. We zitten nu eenmaal met die overname, het is aan deze groep om het zo goed mogelijk te doen."

Lees ook: Heeft Anderlecht 'nieuwe' spits beet? 'Vanhaezebrouck is onder de indruk'


Plaats een reactie

Toca +47627
vrijdag 19 januari 2018 om 15:35
Ik kan zijn uitleg volgen, maar dat hij content is, nee dat is dikke zever.
Vind ik leuk
vrijdag 19 januari 2018 om 16:23
Het is nu een moeilijke situatie bij RSCA . Maar dan vraag ik mij af waar de echte liefde voor de club is van huidig bestuur.
Als er echt zoveel liefde is , zoals ze toch altijd gezegd hebben , dan vraag ik mij toch af waarom ze niet met de centen boven komen om nu hun club te helpen . Het wil niet zeggen dat op 1 maart er anderen zijn die de fakkel overnemen dat het huidig bestuur er geen centen kunnen insteken ! Bij mij is dan de liefde voor de club van het huidig bestuur toch niet echt zo groot zoals ze altijd hebben gezegd .
Vind ik leuk
Johnmor +676
vrijdag 19 januari 2018 om 18:09
Nogmaals, Anderlecht is een nv, een 'bedrijf' , en Coucke heeft dit gekocht, in deze overgangsfase mogen er dus geen grote verschillen tussen in- en uitgaven zijn... Tis lastig om dit iedereen uit te leggen...
Vind ik leuk
JODES +637
vrijdag 19 januari 2018 om 17:12
Hij vergelijkt RSCA dus met KVK??? Zou hij nog geen spijt hebben van zijn overstap? Ik zou zeggen : "Bedankt VDS en Co!"
Vind ik leuk
JanB +6608
vrijdag 19 januari 2018 om 17:37
Als je per eind september tekent bij Anderlecht en denkt er te kunnen werken zoals nergens anders, dan moet het toch een donderslag bij heldere hemel zijn als je drie maanden later te horen krijgt dat je tevreden moet zijn met een dooie mug !
Ik ben niet erg Gein minded, maar ik kan me wel voorstellen dat hij momenteel met afgunst én frustratie toekijkt naar wat in Gent en Brugge aan het gebeuren is
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws