Vanhaezebrouck legt zich neer bij situatie: ''Maak me daar niet meer druk in''

Vanhaezebrouck legt zich neer bij situatie: ''Maak me daar niet meer druk in''

19-01-2018 15:20
4

Hein Vanhaezebrouck hoopte in de winterstop een nieuwe spits te mogen verwelkomen. Voorlopig blijft de gewenste versterking uit, waardoor de Anderlecht-coach het moet doen met Lukasz Teodorczyk en Silvère Ganvoula. Vanahaezebrouck accepteert de situatie zoals hij is.

Paars-wit nam afscheid van zowel Robert Beric als Hamdi Harbaoui en daar tegenover stond de vervroegde rentree van Ganvoula, die als huurling mislukte bij KV Mechelen. De opties zijn dus beperkt, maar Vanhaezebrouck probeert er het beste van te maken. "Met Ganvoula hebben we nu toch al twee spitsen, ik ben content. Hij en Teodorczyk werken ook allebei erg hard, het is nu aan ons om met hen verder te werken en ervoor te zorgen dat ze zichzelf terugvinden'', tekende Het Laatste Nieuws op.

Vanhaezebrouck weet dat het budget van manager Herman Van Holsbeeck beperkt is. "Iedere club werkt zoals ze wil en kan werken, daar kan je niets aan veranderen. Van bij Kortrijk heb ik de ervaring om met beperkte middelen te werken, ik maak me daar niet meer druk in. We zitten nu eenmaal met die overname, het is aan deze groep om het zo goed mogelijk te doen."

Lees ook: Heeft Anderlecht 'nieuwe' spits beet? 'Vanhaezebrouck is onder de indruk'