Club Brugge krijgt kritiek: Jammer dat ze hem hebben gehaald

Club Brugge krijgt kritiek: "Jammer dat ze hem hebben gehaald"

19-01-2018 10:00
3

Club Brugge staat dan wel al een straat voor in de competitie, toch zoekt het links en rechts nog versterkingen. Ivan Tomecak werd nog opgepikt bij KV Mechelen. Eddy Demarez hoopt dat dit geen slecht nieuws is voor Dion Cools.

Demarez vertelt bij Sporza dat hij Tomecak een vreemde transfer vindt. "Ik vind het jammer dat het met de 28-jarige Kroaat Tomecak een rechtsachter haalt om Dion Cools onder druk te zetten. Cools is aan het doorbreken. Hij doet het aanvallend zeer goed en is defensief verbeterd. We hebben nu eens een goeie jonge Belg op de flank, waar we er al weinig van hebben..."

Ivan Leko wil echter op alles voorbereid zijn: Club is bezig aan een kern vol evenwaardige spelers. "Club heeft echt keuze te over. Dat is pure weelde. Kijk maar naar een Lior Refaelov, die nog ergens op de bank of in een kast zit. Trainer Ivan Leko heeft heel veel opties, waardoor het op den duur al niet meer van belang is welke keuze hij maakt."

"Club telt veel spelers van hetzelfde niveau. Ze kunnen hun middenveld en aanval bij wijze van spreken elke week veranderen zonder dat dat veel verschil maakt.Die vier centrumspitsen bijvoorbeeld maken allemaal wel eens een doelpunt en zijn inwisselbaar als ze niet in vorm zijn."