Stunt in de maak? Ik schrijf hen nog niet 100% af voor Play-Off 1

Stunt in de maak? "Ik schrijf hen nog niet 100% af voor Play-Off 1"

Gepubliceerd: vrijdag 19 januari 2018 om 08:30vr 19-01-2018 om 08:30

De Belgische competitie heeft er al een vreemd seizoen opzitten. Zo was er ook de onverklaarbare inzinking bij Zulte Waregem. Eddy Demarez ziet hen echter niet als degradatiekandidaat... maar zelfs als kandidaat voor Play-Off 1.

Zulte Waregem heeft een paar gerichte transfers gedaan, waarvan Demarez heel wat verwacht. "Eigenlijk komen voor het vijfde en zese ticket van Play-Off 1 zeer grof geschat nog acht clubs in aanmerking. De puntenmarges in die middenmoot zijn miniem", vertelt hij bij Sporza. "De kans is klein dat ze het halen, maar ik schrijf bijvoorbeeld ook Zulte Waregem nog niet 100% af."

Francky Dury heeft al vaker voor mirakels gezorgd. "Ze staan veertiende, maar hebben met Harbaoui en Marcq goeie transfers gedaan, om die twee maar te noemen. Het probleem is dat ze niet een of twee clubs moeten inhalen, maar acht, plus een kloof van negen punten moeten overbruggen."

Voor degradatie komt Essevee volgens hem niet in aanmerking. "In elk geval zie ik Zulte Waregem ondanks een kwetsbare defensie niet in verder degradatiegevaar komen. Eupen, de huidige rode lantaarn, is voor mij de degradatiekandidaat bij uitstek."

Plaats een reactie

VeeDeeVee +18518
vrijdag 19 januari 2018 om 12:36
Nee, dat zie ik niet meer te gebeuren. Hun makkelijk redden lukt wel.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws