Man met ervaring belandt in België: Het wordt een ontdekkingstocht

  Man met ervaring belandt in België: "Het wordt een ontdekkingstocht"

  donderdag 18 januari 2018 om 23:31

  Yacouba Sylla mag zich sinds deze week speler van KV Mechelen noemen. Op de website van Malinwa vertelt de Malinees hoe een man met zo veel ervaring in ons land terecht kwam op 27-jarige leeftijd.

  In het verleden speelde Sylla bij onder meer Aston Villa, Stade Rennes en Panathinaikos. Nu probeert hij het Achter de Kazerne. "Bij onze eerste ontmoeting was het bestuur van KV Mechelen meteen heel duidelijk en helder. Ik voelde meteen respect van iedereen in de club. De keuze was snel gemaakt. Ik ben fier om deel uit te maken van dit project", aldus Sylla. 

  "Of ik hier niet onder mijn niveau speel? Jullie moeten geen complexen hebben over jullie competitie. Die is beter dan de Griekse hoor, sowieso. Aangezien ik een voetbalfreak ben, deed de naam ‘KV Mechelen’ zeker een belletje rinkelen. En er spelen ook een aantal van mijn landgenoten in België. Maar voor de rest wordt het natuurlijk een ontdekkingstocht."

  Plaats een reactie

  Basvyncke +678
  vrijdag 19 januari 2018 om 06:45
  Mechelen lijkt toch wel serieus versterkt voor de degradatiestrijd. Wel een opmerkelijke transfer. Mooie reeks clubs van die Sylla en nog maar 27. Ze doen er alleszins alles aan om niet te degraderen. We zouden ze dan ook missen in eerste
  Vind ik leuk
  VeeDeeVee +15138
  vrijdag 19 januari 2018 om 11:30
  Ja sowieso, laat Eupen of Moeskroen maar zakken.
  Vind ik leuk
  ricky 2 +1010
  vrijdag 19 januari 2018 om 12:51
  Ik denk en hoop dat jou favoriete ploeg gaat zakken.VDV
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws