'Izquierdo krijgt er Nederlandse ploegmaat van 16 miljoen euro bij'

'Izquierdo krijgt er Nederlandse ploegmaat van 16 miljoen euro bij'

18-01-2018 22:28

PSV raakt Jürgen Locadia per direct kwijt. Volgens De Telegraaf en Voetbal International heeft de koploper van de Eredivisie met Brighton & Hove Albion een akkoord bereikt over een transfer. 

Vrijdag wordt Locadia medisch gekeurd in Engeland. Britse bronnen bevestigen de aanstaande deal, meldt VI. De club van José Izquierdo (ex-Club Brugge) zou ongeveer zestien miljoen euro betalen aan PSV voor de 24-jarige Locadia, die momenteel herstellende is van een bovenbeenblessure. Volgens De Telegraaf kan Locadia tekenen tot 2022 óf 2023. 

Eerder deze maand haalde PSV Maximiliano Romero in huis. Door de komst van de Argentijnse spits waren de Eindhovenaren bereid te luisteren toen er een bod werd uitgebracht op Locadia. Afgelopen zomer was de aanvaller ook al dichtbij een overstap naar Engeland. Toen toonde Wolverhampton Wanderers belangstelling voor hem.

Brighton deed afgelopen zomer ook al zaken met PSV. Toen werd Davy Pröpper naar Engeland gehaald. The Seagulls staan momenteel op de zestiende plek in de Premier League. 

Met een vertrek van Luuk de Jong naar het Mexicaanse Club América ging PSV eerder deze maand níet akkoord.