Krankzinnig nieuws uit Engeland: Chelsea wil Crouch (36) inlijven

Krankzinnig nieuws uit Engeland: Chelsea wil Crouch (36) inlijven

18-01-2018 21:30
5

Chelsea-fans kunnen hun oren en ogen niet geloven. Volgens kwaliteitskrant The Daily Telegraph heeft de kampioen van de Premier League zich bij Stoke City gemeld voor Peter Crouch. Manager Antonio Conte wil de 36-jarige spits graag huren. 

Conte moet en zal zijn selectie deze maand versterken met een targetman, schrijft The TelegraphAfgelopen zomer was Chelsea dichtbij de komst van Fernando Llorente. De Spanjaard besloot echter voor Tottenham Hotspur te kiezen. Ook Andy Carroll was in beeld. Omdat de speler van West Ham United deze week geblesseerd raakte, is zijn komst van de baan.

Nu hebben The Blues het vizier dus gericht op Crouch. In Stoke-on-Trent is de voormalig international niet zeker van een basisplaats. Crouch stond acht keer in de basis bij Stoke. Dit seizoen was hij drie keer trefzeker. In het verleden speelde Crouch voor onder meer Liverpool, Southampton en Tottenham Hotspur. 

Op social media zijn de fans van de regerend kampioen zich kapotgeschrokken. Zij kunnen amper geloven dat hun club de bijna 37-jarige Crouch wil aantrekken.