OFFICIEEL: Club Brugge strikt oude bekende van de KBVB

OFFICIEEL: Club Brugge strikt oude bekende van de KBVB

18-01-2018 20:30
4

Club Brugge heeft een opvallende aankondiging gedaan. Vanaf 1 februari komt Bob Madou het team namelijk versterken. Die was tot voor kort actief bij de Voetbalbond.

Madou krijgt de functie van Senior Marketing Partner. Dat komt erop neer dat hij het merk Club Brugge helpt ontwikkelen met allerlei promotionele acties. Voor de Rode Duivels bedacht hij onder andere de campagne met de befaamde Duivels-uitdagingen.

Madou is bijzonder blij met zijn nieuwe functie, vertelt hij op de officiële website. "Het is een voorrecht om als Bruggeling en Club Brugge-fan in hart en nieren mijn professionele steentje te mogen bijdragen aan deze club. Ik heb het bedrijf Club Brugge leren kennen als een erg stabiele topclub die met een weldoordachte organisatie sportieve en economische resultaten boekt en zo ontzettend veel Belgen beroert. Ik kijk er naar uit om mijn visie op merken in deze snel veranderende tijden te realiseren samen met de straffe mensen die vandaag op Club werken."

Vincent Mannaert had Madou al een tijdje op het oog. "Ik ken Bob al lang en een samenwerking met Club Brugge was nooit ver weg. Zijn ervaring als manager in topsport omgevingen in binnen - en buitenland in combinatie met zijn expertise als merkstrateeg voor sport - en media merken maken hem tot een uniek profiel dat Club Brugge nog niet in de rangen had. Zijn Blauw-Zwarte hart maakt het plaatje compleet en we kijken er erg naar uit om er samen in te vliegen."