Nieuw hoofdstuk in Aubameyang-gate: spits buiten wedstrijdselectie gelaten

Nieuw hoofdstuk in Aubameyang-gate: spits buiten wedstrijdselectie gelaten

Gepubliceerd: donderdag 18 januari 2018 om 18:08do 18-01-2018 om 18:08

Pierre-Emerick Aubameyang komt vrijdag níet in actie tijdens het competitieduel tussen Herth BSC en Borussia Dortmund. Volgens BILD is de spits niet op het vliegtuig naar Berlijn gestapt, omdat hij 'met zijn hoofd bij andere zaken zit'. 

De absentie van Aubameyang heeft ongetwijfeld te maken met alle transferspeculatie rondom de Dortmund-vedette. Duitse en Engelse media zijn er van overtuigd dat Dortmund met Arsenal in gesprek is over de aanvaller, die afgelopen week kort uit de selectie werd gezet en steeds minder populair wordt bij de achterban. 

Eerder op de dag reageerde Dortmund-directeur Michael Zorc boos op uitlatingen van Arsenal-manager Arsène Wenger over Aubameyang. De Fransman had gezegd dat een deal nog niet nabij is. "Wij beschouwen het respectloos als je over spelers van andere clubs praat. (...) Er is momenteel geen contact met Arsenal", aldus Zorc

Diverse media weten wel beter. Aubameyang en zijn management zouden al een akkoord bereikt hebben met The Gunners over een contract tot medio 2021.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws