Vanhaezebrouck blijft de rust zelve: Ik had geen enkel vermoeden

Vanhaezebrouck blijft de rust zelve: "Ik had geen enkel vermoeden"

18-01-2018 14:47
7

Bij RSC Anderlecht is het voorlopig erg stil op het gebied van inkomende transfers. Enkel Kenny Saief kwam over van KAA Gent. Op andere nieuwkomers is het nog even wachten. Dat heeft mede te maken met de wissel van de wacht in Brussel. Een moeilijke situatie voor Hein Vanhazebrouck, maar de trainer blijft rustig. 

Momenteel is Roger Vanden Stock nog de voorzitter bij Anderlecht en fungeert Herman Van Holsbeeck de manager van dienst. Binnenkort zwaait Marc Coucke de plak in Brussel. "Dat is onze moeilijke situatie, hé. Twee eigenaars van wie de nieuwe - logisch, gezien de regels - niets mág doen, en de afscheidnemende - door de beperkte middelen - niets kán doen", aldus de trainer in Het Nieuwsblad.

"Ik zou me daar nerveus kunnen in maken, of kwaad. Maar dat zal niets veranderen. Toen ik hier tekende, had ik wel geen enkel vermoeden of info dat de club zou worden overgenomen. Het is in elk geval de meest onduidelijke periode die ik ooit meemaakte als coach of als speler. Maar het is nu eenmaal zo", stelt Vanhaezebrouck nog.