'Slechtziende' Club Brugge-speler vernederd: Cheque van paar duizend euro

'Slechtziende' Club Brugge-speler vernederd: "Cheque van paar duizend euro"

17-01-2018 10:00
12

Club Brugge kon dinsdag Charleroi van de mat vegen met een ruime 5-1, maar niet iedere speler was even gelukkig. Guillaume Hubert ging opnieuw in de fout bij de tegengoal, en dat wordt hem stevig aangewreven.

Stephen Keygnaert van Het Laatste Nieuws lacht de jonge doelman dan ook uit. Hubert was duidelijk de vreemde eend in de bijt bij Club Brugge. "Leko stond tevens in voor de jolige toon. Hij had er niets beter op gevonden dan in zijn orkest een slechtziende te laten optreden", begint Keygnaert.

"Die jongen had tijdens De Warmste Week een cheque van een paar duizend euro ingestuurd en vroeg daarbij of hij eens mocht meespelen met het Brugse orkest - hij had in een ver verleden een keer doelman gespeeld. Bij het eerste schot op doel van Charleroi ging Guillaume Hubert natuurlijk de mist in. Niemand die het erg vond. De supporters, onder hen Michel Preud’homme, vermaakten zich."

De kans dat Hubert nog veel speelt voor Club Brugge is overigens klein. Tegen Charleroi kwam hij enkel in actie omdat Vladimir Gabulov niet speelgerechtigd is. Ook Denys Boyko zou nog komen als extra concurrent.