'Clasie spreekt zich verrassend uit over een langer verblijf bij Club Brugge'

'Clasie spreekt zich verrassend uit over een langer verblijf bij Club Brugge'

17-01-2018 07:45
9

Club Brugge won dinsdagavond met ruime 5-1 cijfers van Charleroi in de kwartfinales van de Beker van België. Een ware demonstratie van de competitieleider, dat zo zijn naaste achtervolger een serieuze tik uitdeelt. De grote man bij Blauw-Zwart was Jordy Clasie.

De Nederlander knokte zich de laatste weken in de ploeg van Ivan Leko, bovendien is het publiek helemaal wild van hem. "Hoe meer ritme ik krijg, hoe beter ik in mijn spel kom", reageert Clasie bij Het Laatste Nieuws. "Antwerp wordt knokken zondag, maar net als Nakamba ben ik ook een vechter Ik hou van druk zetten, ik hou van duels winnen en vooruit voetballen."

De centrale middenvelder waagt zich zelfs al aan een uitspraak over zijn verdere toekomst. "Champions League-voetbal zou heel mooi zijn, maar we moeten niet vooruitlopen op de feiten. Nu richt ik mij vijf maanden volledig op de dubbel, daarna zal ik samen met mijn zaakwaarnemer en mijn vrouw alle opties bekijken", gaat Clasie verder.

Nare periode
Met Blauw-Zwart zat Clasie voorlopig nog niet rondom de tafel. "Met Club is er nog niet gepraat: dat is voor mij nu ook niet belangrijk. Na een nare periode in Engeland ben ik hier gelukkig en dan zien we in de zomer wel wat de beste optie zal zijn."