Ik weigerde Anderlecht twee keer, ik zou zot zijn het nu wel te doen

"Ik weigerde Anderlecht twee keer, ik zou zot zijn het nu wel te doen"

Gepubliceerd: dinsdag 16 januari 2018 om 20:10di 16-01-2018 om 20:10

Op 1 maart neemt Marc Coucke het bij Anderlecht over. In de wandelgangen klinkt het dat de nieuwe voorzitter van paars-wit Luc Devroe gaat meebrengen. Daardoor blijft Patrick Orlans alleen achter bij KV Oostende.

Orlans vindt het jammer dat Coucke vertrekt aan de kust, maar bij hem is er geen paniek. "Ik had liever geen telefoon gehad op 20 december, maar toch ben ik er klaar voor.", klinkt het in Het Laatste Nieuws. "In Aalst en Lokeren hebben we ook Europees voetbal gespeeld zonder Marc Coucke. Hoewel het zonder hem nooit meer hetzelfde zal zijn, ben ik stevig genoeg om dit te dragen."

Mee naar Anderlecht gaan, ziet Orlans niet gebeuren. "Ik zit 27 jaar in het voetbal en sta voor de uitdaging van mijn leven. Toen ik bij Racing Club Heirnis Gent begonnen was, vroeg Constant Vanden Stock op mijn dertigste om naar Anderlecht te komen. Op mijn 40ste gebeurde dat opnieuw toen we Europees speelden met Eendracht Aalst. Twee keer heb ik geweigerd, dan zou ik zot zijn om het nu op mijn 62ste wel te doen."

Plaats een reactie

VeeDeeVee +18504
dinsdag 16 januari 2018 om 21:02
Zeggen ze dan.
Vind ik leuk
mani88 +1075
woensdag 17 januari 2018 om 07:27
Zo'n uitspraken doe je vooral als je gefrustreerd bent dat ze je niet meevragen... Ik ben er zeker van dat als Anderlecht hem zou vragen, hij meteen instemt..
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws