Martinez kan niet overtuigen: We weten het nog altijd niet

Martinez kan niet overtuigen: "We weten het nog altijd niet"

Gepubliceerd: dinsdag 16 januari 2018 om 17:17di 16-01-2018 om 17:17

Roberto Martinez hielp België aan een WK-ticket, maar de bondscoach ligt niet bij iedereen in de bovenste schuif. Onder meer Marc Degryse loopt niet echt hoog op met de Spanjaard.

"We hebben ook nog altijd geen antwoord op de vraag of Eden Hazard en Kevin De Bruyne in dezelfde wedstrijd kunnen uitblinken. Ook in deze campagne waren ze geen enkele keer samen top, en dat is echt wel nodig als we wereldkampioen willen worden", aldus Degryse in HUMO. 

Degryse weet wat er moet gebeuren. "De Bruyne heeft mensen nodig die diep gaan, Hazard krijgt de bal graag in de voet. Dan is het weinig efficiënt om ze allebei achter de diepe spits uit te spelen. De Bruyne een rij lager zetten, lijkt me al een stap in de goede richting."

"We hebben al gezien dat hij zo snelheid in het spel kan brengen. »Wat ik niet geloof, is dat ze het elkaar niet gunnen. Hoe verschillend van karakter ze ook zijn. Daarvoor kijken ze te erg naar elkaar op. Maar Martínez moet wel stilaan een toverformule vinden. En daar mogen we best kritisch naar kijken."

Lees meer over:Rode DuivelsBelgië

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws