Buitenkansje voor de Belgische clubs: 'KVO-speler is bereid om in te leveren'

Buitenkansje voor de Belgische clubs: 'KVO-speler is bereid om in te leveren'

16-01-2018 15:30
3

KV Oostende heeft er tot dusver geen al te best seizoen opzitten. De West-Vlamingen stonden lang op een laatste plaats, maar na de aanstelling van Adnan Custovic kende KVO een kleine heropflakkering. De laatste weken loopt het echter weer minder. Sommige spelers lonken dan ook naar een nieuwe uitdaging.

In Het Nieuwsblad vertelt Fernando Canesin dat hij graag wil vertrekken bij de Kustboys. De laatste maanden kwam de Braziliaan nauwelijks in het stuk voor. "Ik ben bereid om in te leveren en ik reken er ook op dat KVO geen 3 miljoen vraagt. Tussen mij en de club bestond er altijd respect en ik schopte nooit keet. Mijn makelaars moeten nu ook maar tonen dat ze goeie makelaars zijn." 

Een verlengd verblijf in de Jupiler Pro League sluit hij niet uit, maar toch hoopt Canesin om andere horizonten op te zoeken. "Misschien is een verhuur wel ideaal. Al weet ik niet of ik in België blijf. Mijn vrouw Fran zei me al dat ze mij overal volgt en mijn Braziliaanse familie wil ook wel eens andere Europese regio’s bezoeken", besluit de Braziliaanse flankspeler.