'Beul van Brugge niet richting RSCA, eerste bod wordt meteen afgewezen'

'Beul van Brugge niet richting RSCA, eerste bod wordt meteen afgewezen'

16-01-2018 07:25
8

RSC Anderlecht heeft in de zoektocht naar versterking een poging gewaagd om AEK Athene-verdediger Ognjen Vranjes aan te trekken. De Bosniër stond al langer op het verlanglijstje, maar het eerste bod van Anderlecht werd afgewezen.

Zoals geweten heeft Herman Van Holsbeeck geen al te groot budget om spelers aan te trekken. Dat zorgt ervoor dat de manager van Anderlecht inventief moet zijn. Paars-wit hoopte Vranjes bij AEK weg te kunnen lokken via een uitleenbeurt. De Brusselaars zouden 500.000 euro neertellen om hem eerst zes maanden te huren, waarna het op het einde van het seizoen de verdediger verplicht aankoopt voor twee miljoen euro. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

AEK Athene vond die constructie weinig aantrekkelijk en wees het bod dan ook meteen af. Het is nog niet geweten of Anderlecht ook van plan is om nog een hoger bod in te dienen. Mogelijk wacht men eerst op het vertrek van Nicolae Stanciu vooraleer er genoeg geld is om hem aan te trekken. De Bosniër, die deze zomer Club Brugge nog uitschakelde in Europa, blijft echter hoog op het verlanglijstje staan.