Manchester United wint met scorende Lukaku eenvoudig van Stoke

15-01-2018 22:54

Manchester United heeft de thuiswedstrijd tegen Stoke City eenvoudig in winst omgezet. Dankzij treffers van Antonio Valencia, Anthony Martial en Romelu Lukaku stond er na negentig minuten een 3-0 eindstand op het scorebord.

United speelde een goede wedstrijd tegen de nummer achttien van de Premier League, die maandag voor het eerst geleid werd door Paul Lambert. Na negen minuten spelen zorgde Antonio Valencia met zijn chocoladebeen voor de wonderschone 1-0.

Na wat kansen te hebben verprutst werd een half uur later ook de 2-0 gemaakt. De goal kwam van Martial, maar de assist van Paul Pogba is minstens zo noemenswaardig. Na de 2-0 was de wedstrijd gespeeld en kon het zwakke Stoke geen vuist meer maken. Het was wachten op de 3-0, die er achttien minuten voor tijd ook kwam via Lukaku. Martial bediende onze landgenoot.

United loopt iets in op koploper Manchester City, dat zondag met 4-3 verloor van Liverpool. De achterstand is nu nog 'maar' twaalf punten. Liverpool staat derde en heeft drie punten minder dan United.