Franse redding voor Mechelen? Ik hoopte terug te keren

Franse redding voor Mechelen? "Ik hoopte terug te keren"

Gepubliceerd: maandag 15 januari 2018 om 22:47ma 15-01-2018 om 22:47

In de Jupiler Pro League bengelt KV Mechelen voorlopig nog onderin. Malinwa wil dat zo snel mogelijk veranderen en haalde daarom de voorbije weken heel wat nieuwe spelers naar het AFAS Stadion. Onder meer Nicolas Verdier en Fabien Camus kwamen naar Mechelen. Zij willen het team op het hoogste niveau houden. 

Verdier vertrok een paar maanden geleden bij KV Mechelen. Hij trok naar KAS Eupen. Nu keert hij terug op het oude nest. "Toen ik vorige zomer vertrok, hoopte ik al ooit terug te keren. Deze club past bij mij", aldus de Fransman op de website van KV Mechelen. 

"Natuurlijk zijn de omstandigheden anders. Vorig jaar speelden we een fantastisch seizoen, nu moeten we club redden. Voor de rest is er niet veel veranderd in de groep en de omkadering. Een nummer is natuurlijk maar een nummer, toch ben ik blij dat ik weer met 99 op de rug kan spelen. In mijn vorige periode bracht me dat geen ongeluk. De match nu zaterdag? Ik voel me 100% fit en hoop te spelen", aldus nog Verdier. 

Helpen
Ook Verdiers landgenoot, Camus, is helemaal klaar om de degradatiestrijd te winnen. "5 minuten of 1 minuut, het maakt me niet uit: ik wil het team helpen. Ik mis natuurlijk wel wat matchritme, maar ik heb de afgelopen maanden heel hard gewerkt met een personal coach. Ik ben gegroeid als speler en als mens. Werk, vrienden, familie: ik weet nu wat belangrijk is in het leven."

Poll

Gaat KV Mechelen zich redden?

(512 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws