Van Holsbeeck moet verder zoeken: 'Fransen aan de haal met target'

Van Holsbeeck moet verder zoeken: 'Fransen aan de haal met target'

Gepubliceerd: maandag 15 januari 2018 om 22:05ma 15-01-2018 om 22:05

Anderlecht blijft op zoek naar versterking. In zijn zoektocht naar nieuwe spelers kwam paars-wit naar verluidt uit bij  Paul Georges Ntep, maar zijn naam mag geschrapt worden.

L'Equipe meldt dat Saint-Etienne de strijd om Ntep heeft gewonnen. Dinsdag wordt de middenvelder bij de Franse club verwacht om zijn medische testen af te leggen. Daarna kan hij tijdelijk de overstap maken naar de Ligue 1. De tweevoudige Franse international zal tot het einde van het seizoen gehuurd worden van VfL Wolfsburg. 

Dit seizoen speelde Ntep amper in de Bundesliga. Anderlecht hoopte volgens Franse bronnen te profiteren, maar dat zal niet lukken. Hoe hoog Ntep op het verlanglijstje stond van paars-wit is niet geweten. Prioriteit had hij alvast niet. Hein Vanhaezebrouck verlangt immers het meest naar een nieuwe aanvaller. 

Plaats een reactie

vanhimst +1089
maandag 15 januari 2018 om 22:16
het spreekwoord zegt : wie zoekt die vind maar blijkbaar is dat niet op toepassing bij HVH die vindt niemand
Vind ik leuk
dethklok28 +5082
maandag 15 januari 2018 om 22:40
Na saief was hij geen target meer. Ze hebben nooit geen bod neergelegd of onderhandeld met. Zijn naam is een keer gevallen en al de rest is puur gazettenpraat.
Vind ik leuk
t757498 +633
maandag 15 januari 2018 om 23:08
Eerlijk gezegd verwacht niet veel meer van een inkomend transfer.Als je moet verkopen om te kunnen kopen ,wat voor kruimels heb je dan Verder de weg op met de younsters lijkt mij nog het beste ,Al weet je natuurlijk nooit hoe ze zullen renderen ,maar als je het niet probeert kan je ze niet beoordelen ook niet En dan maar werken naar volgend seizoen toe
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws