OFFICIEEL: Belgische topscheidsrechter is uitgefloten in de Jupiler Pro League

OFFICIEEL: Belgische topscheidsrechter is uitgefloten in de Jupiler Pro League

15-01-2018 16:12
7

Deze week hervat de Jupiler Pro League, maar dat zal zonder Luc Wouters zijn. De scheidsrechter heeft immers beslist om zijn fluitje aan de haak te hangen. Dat maakte de Belgische voetbalbond maandag bekend.

'De combinatie van zijn job en de alsmaar hogere eisen die gesteld worden aan onze scheidsrechters maakten het voor hem niet meer mogelijk om op een professionele wijze wedstrijden voor te bereiden en te leiden. Na een carrière van 15 jaar als scheidsrechter in de Jupiler Pro League waaronder 7 jaar als internationaal scheidsrechter heeft Luc, in samenspraak met Coördinator Arbitrage Betaald Voetbal Johan Verbist, besloten om een punt te zetten achter zijn carrière', laat de KBVB weten.

Nieuw begin
Wouters neemt niet helemaal afscheid van de scheidsrechterswereld. Luc heeft wel de intentie om in de scheidsrechterswereld te blijven. In de nabije toekomst zullen daaromtrent afspraken gemaakt worden met Johan Verbist. Wij bedanken Luc voor zijn jarenlange inzet en wensen hem, in ieder geval, veel succes in zijn professionele loopbaan.'