'Mazzu heeft zijn besluit genomen en ziet zijn loon verdrievoudigd'

'Mazzu heeft zijn besluit genomen en ziet zijn loon verdrievoudigd'

15-01-2018 15:50
2

Sporting Charleroi doet het dit seizoen uitstekend. Voorbij halfweg de reguliere competitie staan de Carolo’s op de tweede plaats in de stand, een onverhoopte tussenstand. Dat heeft de club voor een groot deel te danken aan Felice Mazzu, hij maakt van zijn team telkens weer een ijzersterk geheel.

Mazzu gaf het eerder al aan: "Als op een dag een club komt aankloppen met meer financiële middelen of een betere infrastructuur, waarom niet?", klonk het vorige week nog. Toch wil Charleroi zijn succescoach graag langer aan zich binden. Mehdi Bayat kondigde al aan dat er snel duidelijkheid zal komen over de toekomst van zijn succestrainer.

Volgens La Capitale heeft Mazzu zijn contract bij Charleroi begin januari al verlengd. De succescoach van de Karolingers had reeds een contract voor onbepaalde duur, maar nu kreeg hij een verbeterd contract. Zo zou Mazzu nu 50.000 euro per maand gaan verdienen, maar liefst een verdrievoudiging ten opzichte van zijn vorige voorwaarden. Het ziet er dus naar uit dat de Waalse leermeester sowieso het seizoen uitdoet bij Charleroi.

No Poll