Ik heb zelf contact opgenomen met Anderlecht en AA Gent

"Ik heb zelf contact opgenomen met Anderlecht en AA Gent"

15-01-2018 10:15
3

Zulte Waregem geeft deze winter heel wat geld uit, het moet dan ook nu ze in degradatienood zitten. Met Damien Marcq en Hamdi Harbaoui kocht het al twee spelers van Belgische topclubs. Door te kopen wil Francky Dury van zijn negatieve imago af.

Dury heeft namelijk wel een reputatie bij sommige clubs. Hij zou alles gratis willen. "We staan gekend als een club die niet de gemakkelijkste is om mee te onderhandelen. Wel, ik vind dat geen compliment. Meer zelfs, ik vind het bijna een verwijt: zeggen dat je niet met ons moet onderhandelen omdat we alles in huur willen doen of bijna gratis willen halen", stelt hij in Het Nieuwsblad. 

Zo is Dury een tijdje onpopulair geworden. "Die houding is bij clubs als AA Gent, Club Brugge of Anderlecht wat in het verkeerde keelgat geschoten. Ik heb zelf contact gehad met onder meer Herman Van Holsbeeck en Michel Louwagie om te zeggen dat we van dat imago af wouden."

Die hernieuwde relaties worden nog belangrijk, want Dury wil ook nog Sander Coopman van Club Brugge houden. Die lijkt geen kans te maken op een basisplaats in het Jan Breydelstadion.