Ik heb zelf contact opgenomen met Anderlecht en AA Gent

"Ik heb zelf contact opgenomen met Anderlecht en AA Gent"

Gepubliceerd: maandag 15 januari 2018 om 10:15ma 15-01-2018 om 10:15

Zulte Waregem geeft deze winter heel wat geld uit, het moet dan ook nu ze in degradatienood zitten. Met Damien Marcq en Hamdi Harbaoui kocht het al twee spelers van Belgische topclubs. Door te kopen wil Francky Dury van zijn negatieve imago af.

Dury heeft namelijk wel een reputatie bij sommige clubs. Hij zou alles gratis willen. "We staan gekend als een club die niet de gemakkelijkste is om mee te onderhandelen. Wel, ik vind dat geen compliment. Meer zelfs, ik vind het bijna een verwijt: zeggen dat je niet met ons moet onderhandelen omdat we alles in huur willen doen of bijna gratis willen halen", stelt hij in Het Nieuwsblad. 

Zo is Dury een tijdje onpopulair geworden. "Die houding is bij clubs als AA Gent, Club Brugge of Anderlecht wat in het verkeerde keelgat geschoten. Ik heb zelf contact gehad met onder meer Herman Van Holsbeeck en Michel Louwagie om te zeggen dat we van dat imago af wouden."

Die hernieuwde relaties worden nog belangrijk, want Dury wil ook nog Sander Coopman van Club Brugge houden. Die lijkt geen kans te maken op een basisplaats in het Jan Breydelstadion.

Plaats een reactie

BS90 +4578
maandag 15 januari 2018 om 10:25
Het klinkt niet bijna als een verwijt, het is een verwijt! Voor niks komt de zon op, zei mijn bomma altijd.
Vind ik leuk
VeeDeeVee +18504
maandag 15 januari 2018 om 10:39
Dat is de keuze van de club he ja..
Vind ik leuk
Bart Jaques +1028
maandag 15 januari 2018 om 10:54
Ik vind het op zich niet zo erg dat Dury graag goedkoop ieamnd als Coopman wilt ontlenen. Wat ik wel erg vind is dat hij achteraf publiek gaat klagen over wat in de onderlinge overeenkomst staat.

Als ik manager van Club was -zou ik na al zijn commentaar ivm de 'affaire Coopman' - gewoon het dubbele van de marktprijs vragen voor Coopman aan Zulte-Waregem.

Dan zou men al snel leren dat men ook een gentleman moet zijn . Zeker als men met de "bedelstaf" op stap is.


Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws