Dury wil opnieuw zaken doen met Club Brugge: Zijn prijs zal hoog liggen

Dury wil opnieuw zaken doen met Club Brugge: "Zijn prijs zal hoog liggen"

15-01-2018 08:36
3

Zulte Waregem liet zich deze wintertransferperiode al opmerken door enkele dure transfers te doen. Hamdi Harbaoui en Damien Marcq werden aangetrokken. Ook in de zomer lijkt Essevee niet meer voor huurtransfers te gaan.

Dury wil komende zomer opnieuw zaken doen met Club Brugge. De trainer van Essevee hoopt Sander Coopman definitief te kunnen aantrekken. "We zouden Coopman volgend jaar definitief moeten kunnen binnenhalen, ja. Alleen zal zijn prijs hoog liggen", zegt hij in Het Nieuwsblad.

De coach is het alvast beu om met huurspelers te werken. "Er is niets vervelender dan elk jaar twaalf tot vijftien nieuwe spelers in je kern moeten integreren. Soms vragen ze mij of ik mijn spelers nog kan motiveren na al die tijd hier, maar dat is toch niet moeilijk als het elk jaar zoveel nieuwe zijn", lacht hij.

Coopman speelde tot dusver 25 wedstrijden voor Zulte Waregem dit seizoen. Daarin kon hij twee keer scoren en was hij goed voor vier assists. Hij heeft nog een contract tot medio 2020 bij Club Brugge.

No Poll