Dury wil opnieuw zaken doen met Club Brugge: Zijn prijs zal hoog liggen

Dury wil opnieuw zaken doen met Club Brugge: "Zijn prijs zal hoog liggen"

Gepubliceerd: maandag 15 januari 2018 om 08:36ma 15-01-2018 om 08:36

Zulte Waregem liet zich deze wintertransferperiode al opmerken door enkele dure transfers te doen. Hamdi Harbaoui en Damien Marcq werden aangetrokken. Ook in de zomer lijkt Essevee niet meer voor huurtransfers te gaan.

Dury wil komende zomer opnieuw zaken doen met Club Brugge. De trainer van Essevee hoopt Sander Coopman definitief te kunnen aantrekken. "We zouden Coopman volgend jaar definitief moeten kunnen binnenhalen, ja. Alleen zal zijn prijs hoog liggen", zegt hij in Het Nieuwsblad.

De coach is het alvast beu om met huurspelers te werken. "Er is niets vervelender dan elk jaar twaalf tot vijftien nieuwe spelers in je kern moeten integreren. Soms vragen ze mij of ik mijn spelers nog kan motiveren na al die tijd hier, maar dat is toch niet moeilijk als het elk jaar zoveel nieuwe zijn", lacht hij.

Coopman speelde tot dusver 25 wedstrijden voor Zulte Waregem dit seizoen. Daarin kon hij twee keer scoren en was hij goed voor vier assists. Hij heeft nog een contract tot medio 2020 bij Club Brugge.

Poll

Heeft Coopman een toekomst bij Club?

(734 stemmen)

Plaats een reactie

VeeDeeVee +18437
maandag 15 januari 2018 om 08:43
Bij Club zie ik hem niet meteen door te breken, toch niet voor een vaste basisstek. Het is wel een typische Essevee-speler.
Vind ik leuk
freeman +13302
maandag 15 januari 2018 om 09:08
Eindelijk af van het gezeur over meespelen of niet tegen Club ?
Vind ik leuk
Bart Jaques +1029
maandag 15 januari 2018 om 10:58
Ik denk eerlijk gezegd dat Club die speler liever aan een andere ploeg zal willen verkopen dan Zulte-Waregem. Ik zou ze zelfs geen ongelijk geven.

In de zaak Coopman hebben ze immers alle contractuele verplichtingen op straat gegooid & maanden lang lopen klagen. Niet erg loyaal jegens de eigen handtekening op de documenten.

Dat Coopman kansen moet krijgen ? Volledig akkoord, maar dan liever bij een ploeg die zijn woord houdt & nog weet wat discretie is.
Vind ik leuk
Brubru +4648
maandag 15 januari 2018 om 15:29
Gelukkig reageren clubs niet als supporters die ergens iets gelezen hebben en dan maar denken dat het de waarheid is.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws