UPDATE: 'Antwerp grijpt naast Braziliaanse international'

UPDATE: 'Antwerp grijpt naast Braziliaanse international'

25-01-2018 13:05
5

Eerder raakte al bekend dat Matheus Doria van Olympique Marseille op weg is naar ons land. Het was nog gissen welke ploeg de Braziliaan op de lijst had staan. Die ploeg is nu bekend geraakt.

Het Nieuwsblad meldt dat het niet Club Brugge of Anderlecht, maar wel Antwerp is die de Braziliaan op het lijstje heeft staan. The Great Old heeft al een sterke defensie, maar wil er duidelijk nog een extra pion bij.

De 23-jarige Doria ligt nog onder contract bij Olympique Marseille, maar mag daar deze winter weg. De verdediger speelde dit seizoen amper vijf wedstrijden voor de Franse topclub. Hij heeft er nog een contract tot medio 2019.

Bij Antwerp lijkt men met Doria te anticiperen op een zware blessure van Arslanagic. De verdediger sukkelt met een pubalgie en ligt mogelijk nog een tijdje uit de roulatie.

Update 25/01 13.05 uur: Antwerp lijkt dan toch niet de volgende bestemming van Doria te gaan worden. De Braziliaanse verdediger is op weg naar Turkije. Hij ondergaat vrijdag zijn medische testen en wordt dan uitgeleen aan Yeni Malatyaspor.

No Poll