'Ronaldo voelt zich belazerd door Real Madrid en aast op sensationele terugkeer'

'Ronaldo voelt zich belazerd door Real Madrid en aast op sensationele terugkeer'

Gepubliceerd: maandag 15 januari 2018 om 07:39ma 15-01-2018 om 07:39

Een opmerkelijk gerucht van de Spaanse krant AS: Cristiano Ronaldo wil Real Madrid verlaten omdat hij zich bedonderd voelt. De Portugees is allerminst blij met de beloftes van voorzitter Florentino Pérez over zijn contractverlenging. Dat is volgens Ronaldo een duidelijk teken, schrijft de Spaanse krant.

Naar verluidt heeft Ronaldo zijn zinnen gezet op een terugkeer naar Manchester United, de club waar hij in 2003 terechtkwam en vertrok in 2009. De clubleiding is op de hoogte van de transferwens van Ronaldo. AS schrijft dat Ronaldo zich belazerd voelt. Na de gewonnen Champions League-finale werd hem beloofd dat hij een verbeterd contract kon tekenen, maar tot nu toe heeft de voorzitter die belofte niet waargemaakt, ondanks dat Ronaldo hem er meerdere malen aan heeft herinnerd.

Daarnaast is Ronaldo niet blij met de wensen van de club om concurrenten Kylian Mbappé en Neymar naar Real te halen. Mbappé moest in de zomer komen, maar koos toen voor Paris Saint-Germain. Nu lijkt de Spaanse topclub alle pijlen te hebben gericht op Neymar. Het Spaanse Cadena SER schreef zondag dat Real heel ver wil gaan om de Braziliaan van 222 miljoen naar de club te halen.

In het contract van Ronaldo staat een salaris van 21 miljoen euro per seizoen, maar inmiddels verdienen zijn concurrenten Lionel Messi en Neymar een stuk meer. Volgens AS schrijft Messi jaarlijks zo'n vijftig miljoen bij, daar waar Neymar kan rekenen op 36 miljoen euro per seizoen. In een eventueel nieuw contract van Ronaldo moet een veel hoger salaris opgenomen zijn.

Plaats een reactie

VeeDeeVee +18504
maandag 15 januari 2018 om 07:41
Die man heeft zichzelf belazerd.. Wat een kutseizoen speelt die zeg.
Vind ik leuk
maandag 15 januari 2018 om 08:18
Hou op met deze shit !
Vind ik leuk
firedwarf +3665
maandag 15 januari 2018 om 09:49
Bij Real zijn ze hem liever kwijt dan rijk met het oog op het binnenhengelen van Neymar...
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws