AA Gent distantieert zich van bedreigingen fans en roept op tot sereniteit

AA Gent distantieert zich van bedreigingen fans en roept op tot sereniteit

14-01-2018 13:48
3

Ignace Vandewalle moest als gevolg van bedreigingen een streep zetten door de presentatie van zijn boek 'De Illegale Ghelamco Arena', waarin het stadsbestuur als ook AA Gent in een slecht daglicht komen te staan. AA Gent heeft kennis van de recentie commotie en maant de eigen aanhang tot kalmte.

''KAA Gent neemt akte van het feit dat de voorstelling van het boek ‘De Illegale Ghelamco Arena’ afgelast is. Blijkbaar zou dat het gevolg zijn van bedreigingen en agressieve benaderingen door KAA Gentsupporters. De club distantieert zich uiteraard van elke vorm van bedreiging en agressie en roept op tot sereniteit'', zo schrijft de club in een verklaring op de eigen website.

De Buffalo's beloven ook open en transparant te zijn over de beschuldigingen die in het boek worden geuit. ''KAA Gent zal samen met de Stad Gent, zoals aangekondigd, vrijdag aanstaande in alle transparantie inzage verlenen in de documenten zodat iedereen kan zien dat alles correct en volgens de regels is verlopen'', sluit men af.

Lees ook: Bedreigde Vandewalle twijfelt over herkansing: ''Zal zeker niet in Gent zijn''