Beerschot-Wilrijk geeft hoop al op na flinke domper: ''Afgelopen voor ons''

  Beerschot-Wilrijk geeft hoop al op na flinke domper: ''Afgelopen voor ons''

  Gepubliceerd: zondag 14 januari 2018 om 13:00zo 14-01-2018 om 13:00

  Beerschot-Wilrijk incasseerde zaterdag een gevoelige thuisnederlaag tegen Cercle Brugge. Een comfortabele 2-0 voorsprong werd in de laatste tien minuten nog compleet uit handen gegeven. Het gat met Cercle Brugge liep daarmee op tot zeven punten.

  In plaats van Cercle tot op één punt te naderen in de tweede periode, liep Beerschot-Wilrijk nog meer averij op. De ontgoocheling was na afloop dan ook groot bij coach Marc Brys. "Alles klopte tot minuut 82. Maar we verdedigden te plat op een weggegeven hoekschop. Dat gaf weer leven aan de tegenstander en onze zelfverzekerdheid viel weg.''

  Brys acht zijn ploeg met nog zes matchen te gaan al kansloos voor de periodetitel. ''De tweede periode is nu afgelopen voor ons", klonk het stellig. Beerschot-Wilrijk stuntte door de eerste periode in 1B te veroveren en was bij de dubbel verzekerd geweest van promotie naar de Jupiler Pro League. Nu lonkt een tweestrijd met de winnaar van periode twee. Cercle Brugge en Lierse SK hebben de beste papieren om de Mannekens te treffen in de finale.

  Plaats een reactie

  dethklok28 +4859
  zondag 14 januari 2018 om 13:04
  Is ok. Concentreer je op die onderlinge duels. Zorg ervoor dat je die wedstrijd op volle sterkte bent. Geen blessures of schorsingen en goed uitgerust. Die twee ander zullen nog voluit moeten gaan en zullen vermoeider aan die wedstrijd komen. Roteren en trainen is nu de boodschap.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws