'Sánchez ontbreekt en rondt transfer snel af: 450.000 euro per week in Manchester'

  'Sánchez ontbreekt en rondt transfer snel af: 450.000 euro per week in Manchester'

  Gepubliceerd: zondag 14 januari 2018 om 12:00zo 14-01-2018 om 12:00

  De overstap van Alexis Sánchez naar Manchester United is bijna rond. Dat is ook de reden dat de Chileense sterspeler van Arsenal zondagmiddag ontbreekt in de wedstrijdselectie van The Gunners. Boulevardkrant The Daily Mirror schrijft dat. 

  Arsenal neemt het om 14.30 uur op tegen laagvlieger Bournemouth. Sánchez is niet van de partij. Aanvankelijk werd gezegd en geschreven dat de international van Chili met een blessure kampt, maar The Daily Mirror weet wel beter. Een spectaculaire transfer naar Old Trafford is bijna rond.

  Manchester City en Liverpool werden de afgelopen dagen ook nadrukkelijk gelinkt aan Sánchez (29), maar het is dus United dat waarschijnlijk aan de haal gaat met de spits. The Red Devils zijn bereid om zo'n 35 miljoen euro te betalen voor Sánchez, wiens contract na dit seizoen afloopt. 

  De oud-speler van FC Barcelona en Udinese gaat in Manchester ongeveer 450.000 euro per week (!) incasseren. Daarmee wordt de Zuid-Amerikaan de best verdienende speler van de Premier League. Arsenal wil Bordeaux-ster Malcom aantrekken als opvolger van Sánchez. 

  Plaats een reactie

  dethklok28 +4859
  zondag 14 januari 2018 om 12:53
  Arsenal doet een goede zaak. 1 van de negatieve invloeden uit de kleedkamer weg. Best nog een aardig bedrag, besparen serieus in loonmassa en die malcolm is een groot talent.

  Voor alexis vind ik dit beetje vreemd. Als aanvallende speler kiezen voor een ploeg waar Mourinho trainer is vind ik sowieso al vreemd. Daarboven wil alexis voor de prijzen spelen. En dat zal op korte termijn moeten zijn want hij is niet van de jongste en teert redelijk op zijn snelheid(die hij stilaan verliest) en techniek.
  Als hij het voor de prijzen doet kon hij beter voor city kiezen.

  Voor man United vind ik dit fout omdat je martial en vooral rashford afremt. Alexis is een goeie transfer enkel omdat hij nu niet tegen je kan spelen. Maar of dat United plots beter gaat spelen met hem betwijfel ik. Je creëert eerder problemen in de groep denk ik dan. (Zeker met dat loon)
  Vind ik leuk
  Wolf1986 +1739
  zondag 14 januari 2018 om 14:47
  Hoeveel moet je dan spelers als Hazard, de Bruyne en kan er waarschijnlijk nog enkele opnoemen die beter zijn dan hem. Belachelijk zo een loon voor een speler die volgens mij over zijn top heen is
  Vind ik leuk
  AlexGMillian +1115
  zondag 14 januari 2018 om 21:55
  Dan mogen Hazard, KDB, Kane, Mané, Salah ook een opslag krijgen..
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws