Vormer bedankt Preud'homme: Neen, dat had ik niet verwacht

  Vormer bedankt Preud'homme: "Neen, dat had ik niet verwacht"

  Gepubliceerd: zondag 14 januari 2018 om 08:15zo 14-01-2018 om 08:15

  In Het Nieuwsblad bespreekt Ruud Vormer de mensen die hem het meest geïnspireerd hebben. Naast zijn eigen vader krijgen ook Edgar Davids, Michel Preud'homme en zijn vrouw een plaatsje.

  "Edgar Davids was zo’n speler naar wie ik opkeek", verklapt hij. "Puur voetballend dan. Dat was zo’n pitbull, zoals ik ook in het begin van mijn carrière was. Je had ook Louis van Gaal, die me liet debuteren bij AZ. Ik kwam bij de selectie als een nummer tien, hij haalde me naar de zes en dat had hij op dat moment goed gezien."

  Ook MPH krijgt een vermelding. "En dan had je ook Michel Preud'homme, samen met Stephan Van der Heyden en Philippe Clement. Preud'homme zag me in een heel andere rol en ik vind het mooi dat hij dat in mij heeft gezien. Ik wist wel dat het in mij zat, maar dat het ooit zo tot uiting zou komen? Neen, dat had ik niet verwacht."

  Tot slot vindt Vormer zijn steun en toeverlaat thuis. "Dan heb je natuurlijk ook Roos, mijn vrouw. Die is gewoon in alles superbelangrijk voor me. Als ik thuiskom, zegt ze meteen: 'Ga jij maar naar boven, wat rusten.' Ik wil op zo’n moment ook wel wat met de kinderen doen, maar zij weet dat ik die rust nodig heb. Ze werkt ondertussen drie dagen in de week, als spoedarts. Shiften van twaalf uur, van tien tot tien. Die steun die ze daarnaast geeft, dat is super."

  Plaats een reactie

  freeman +12063
  zondag 14 januari 2018 om 10:08
  Toffe kerel, de Ruud ! We wensen hem dan straks ook van harte de gouden schoen !
  Vind ik leuk
  ROBSON +3163
  zondag 14 januari 2018 om 10:59
  Topkerel en topuitspraken.
  Verder doorgaan en kapotmaken jongen.
  De gouden schoen en het verbeterd contract ligt klaar.
  Vind ik leuk
  VeeDeeVee +16248
  zondag 14 januari 2018 om 18:00
  Mooie woorden!
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws