Breekt Club Brugge na 22 jaar de ban? Dit is het ideale moment

Breekt Club Brugge na 22 jaar de ban? "Dit is het ideale moment"

14-01-2018 07:30
11

Club Brugge is dit seizoen oppermachtig in België, het liet nog maar tien puntjes liggen. Karel Geraerts ziet het graag gebeuren. Hij draagt de club nog een warm hart toe en hoopt op een stunt.

Ivan Leko verrast vriend en vijand in dit seizoen. "Enerzijds was ik verbaasd dat Club voor Ivan Leko koos, anderzijds vond ik het een goede keuze. Tijdens mijn periode in Brugge speelde ik met hem samen en ik had Ivan nog als coach bij OH Leuven. Ik was er dan ook van overtuigd dat hij zou slagen", vertelt hij in Krant Van West-Vlaanderen.

"Hij bracht er een bepaalde schwung in. Ivan beschikt natuurlijk ook over een sterke bank en de transfers vielen bijzonder goed mee, toch is het vooral zijn verdienste. Ze willen het zelf misschien niet uitspreken, maar dit is hét moment om de dubbel te pakken. Club wordt kampioen en het zou mooi zijn mochten ze ook de beker winnen", stelt hij.

Het is al een tijdje geleden dat Club Brugge nog de dubbel won. Het lukte twee keer in de geschiedenis: in 1977 onder coach Ernst Happel en in 1996 met Hugo Broos aan het roer.