'Transferdossier van Racing Genk krijgt ronduit bizarre wending'

'Transferdossier van Racing Genk krijgt ronduit bizarre wending'

zondag 14 januari 2018 om 07:00

Racing Genk heeft nog altijd geen nieuwe transfer kunnen regelen, ook niet die van Joseph Paintsil. Die zit ondertussen ook niet bij Ferencvaros... maar wel in een Ghanees ziekenhuis, zo beweert zijn entourage.

Paintsil zou momenteel namelijk kampen met malaria. Zou, want zijn huidige club Ferencvaros kan hem niet bereiken. Ze benadrukken in Hongarije wel dat Genk zijn huurcontract niet zomaar kan negeren. 

CEO Pal Orosz had het volgende te zeggen bij Ulloi129. "We hebben een duidelijk contract om Joseph aan Ferencvaros te binden. Op basis daarvan zou hij hier moeten zijn en trainen. Helaas is dat nog niet gebeurd. We hebben op hem gewacht in de luchthaven, en dan kregen we een bericht uit een Ghanees ziekenhuis dat hij malaria heeft."

Sindsdien werd er niets meer vernomen. "We konden hem niet bereiken, onze dokters hebben het ziekenhuis gebeld maar konden hun dokters niet spreken. Er werd gezegd dat ze over een uurtje zouden terugbellen, dat is nu 24 uur geleden."

Plaats een reactie

BS90 +3130
zondag 14 januari 2018 om 07:41
Zo'n speler moet je niet halen
Vind ik leuk
stama +494
zondag 14 januari 2018 om 09:57
Wat een indianenverhaal. Stop met zo'n verhalen te publiceren! Dit is echt fake news om het in Thrump termen te zeggen. De vraag is wat staat er in het contract dat die speler heeft met die Hongaren? Het kan zijn dat Genk enkel geïnformeerd heeft en dan wordt het al snel transfernieuws. Het spel wordt door managers hard gespeeld en als ge zonder geldverslindende makerlaars wil werken dan krijg je zulke indianenverhalen. Er wordt mi teveel onzin verkocht in de voetbalwereld.
Vind ik leuk
SD +3574
zondag 14 januari 2018 om 10:07
Een speler met malaria is niet ideaal
Vind ik leuk
zondag 14 januari 2018 om 12:03
Het ene target heeft malaria en voor het andere target wil je geen bod doen... tja dimietje, dan komt er niks he... hou je trainer maar tevreden, die mens bolt het nogal snel af...
Vind ik leuk
VeeDeeVee +8270
zondag 14 januari 2018 om 13:05
Skip die gast maar al.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

'Transferdossier van Racing Genk krijgt ronduit bizarre wending'