'Veelvraat PSG wil toeslaan in Premier League: 90 miljoen voor controleur'

  'Veelvraat PSG wil toeslaan in Premier League: 90 miljoen voor controleur'

  Gepubliceerd: zaterdag 13 januari 2018 om 22:40za 13-01-2018 om 22:40

  Paris Saint-Germain wil zich komende zomer versterken met N'Golo Kanté. Dat meldt L'Equipe dit weekend. PSG-directeur Antero Henrique ziet Kanté volgens de Franse sportkrant als 'het ontbrekende puzzelstukje' van de Ligue 1-grootmacht. 

  De 26-jarige Kanté werd afgelopen seizoen kampioen met Chelsea. Een jaar eerder pakte de controleur de landstitel met Leicester City. Kanté heeft in Londen een contract tot de zomer van 2021. Chelsea kan dus de absolute hoofdprijs vragen voor de international, maar zoals bekend is geld geen probleem voor PSG. 

  Achter de schermen zou de koploper van Frankrijk dus bezig zijn om Kanté en zijn management te overtuigen van een transfer. Afgelopen zomer betaalde PSG al 222 miljoen euro voor Neymar. Daarmee werd de Braziliaan de duurste speler ter wereld. In juli maken de Parijzenaren 180 miljoen euro over naar AS Monaco voor Kylian Mbappé. Hij wordt dit seizoen nog gehuurd. 

  L'Equipe denkt dat Kanté minstens negentig miljoen euro moet opleveren. 

  Plaats een reactie

  dethklok28 +4863
  zaterdag 13 januari 2018 om 23:14
  Mbappe moet nog ingeboekt worden. Ze zullen al een hoop moeten verkopen om in orde te zijn. En dan negentig miljoen uitgeven voor een middenvelder?
  I call bull****
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws