'Bij een mythische club zoals Antwerp terechtkomen, dat is perfect'

  'Bij een mythische club zoals Antwerp terechtkomen, dat is perfect'

  Gepubliceerd: zaterdag 13 januari 2018 om 21:04za 13-01-2018 om 21:04

  Antwerp haalde tot dusver in de wintertransferperiode een pak nieuwe spelers. Eén van die nieuwelingen is Romain Habran, die overkomt van PSG. De flankaanvaller maakte al heel wat indruk bij The Great Old. Hijzelf kan ook niet wachten op zijn eerste officiële minuten.

  Dat de speler de Franse topclub PSG verlaat voor Antwerp is toch ietwat verrassend. Habran zelf vindt van niet. "Ik heb voor Antwerp gekozen omdat het tijd was om te vertrekken bij Paris SG", legt de 23-jarige uit aan Foot Mercato.

  "Ik heb de volledige jeugd bij PSG doorlopen. Het was tijd om uit de cocon te komen en het bij een andere club te proberen. En dat ik dan terechtkom bij een mythische club als Antwerp, is perfect."

  De flankaanvaller is al onder de indruk van The Great Old "De kern is van een hoog niveau. Er zijn veel spelers die al een grote carrière achter de rug hebben. Er is bijvoorbeeld Jelle Van Damme, Moustapha Bayal Sall en Jonathan Pitroipa. Maar er zijn ook veel jonge spelers die honger hebben", klinkt het.

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws