Coucke krijgt waarschuwing van de Pro League: 'Integriteit van de competitie'

  Coucke krijgt waarschuwing van de Pro League: 'Integriteit van de competitie'

  Gepubliceerd: zaterdag 13 januari 2018 om 20:02za 13-01-2018 om 20:02

  Marc Coucke neemt officieel pas op 1 maart RSC Anderlecht helemaal over. Wat er met KVO gaat gebueren, is nog helemaal duidelijk. Hier en daar wordt geopperd dat Coucke zich toch zal blijven moeien bij KVO. Bij de Pro League waarschuwt men de zakenman alvast.

  Volgens de regels is het namelijk verboden om twee ploegen uit dezelfde reeks in je portefeuille te hebben. Coucke zal KVO dus helemaal moeten loslaten. Anders dreigen er serieuze straffen te komen. "Ik wil dit debat niet in de pers voeren", reageert Pierre François van de Pro League in La Capitale.

  De CEO van de Pro League komt toch met een waarschuwing voor Coucke. "Ik wil een glasheldere uiteenzetting van de situatie en ik wil dat iedereen de integriteit van de competitie kan waarborgen, voor de andere clubs en de supporters. De licentiemanager zal zich de regels in deze materie wel herinneren."

  Plaats een reactie

  VeeDeeVee +15822
  zaterdag 13 januari 2018 om 20:05
  De meeste corrupten van de hele bond gaat zich ook eens moeien. Tijd dat ze daar in Brussel eens serieus gaan verjongen. Wat voor oude zakken werken daar eigenlijk nog? Geen wonder dat ons voetbal erop achteruit gaat.
  Vind ik leuk
  Brubru +3809
  zaterdag 13 januari 2018 om 20:23
  Pierre Francois heeft niets met de bond te maken. Pro League is de bond niet. En zo oud is die niet hoor, Boloni is veel ouder en die traint nog een club.
  Vind ik leuk
  Nick Name +56
  zaterdag 13 januari 2018 om 20:40
  Vol schrijffouten weer!
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws