Ik heb haar dat afgeraden, Deschacht is een vrouwenzot

"Ik heb haar dat afgeraden, Deschacht is een vrouwenzot"

13-01-2018 19:39
10

Zaterdagavond wordt er een nieuwe Miss België, al weet vrijwel niemand dat Romanie Schotte de huidige laureate is. Annelien Coorevits, de winnares van België, is een pak bekender. Zij is inmiddels gelukkig getrouwd met Anderlecht-speler Olivier Deschacht.

Darline Devos, organisatrice van Miss België, geeft toe dat ze haar heeft afgeraden om uit te gaan met Deschacht. "Ze ontmoette Deschacht van Anderlecht in haar missjaar op het na-Tourcriterium van Aalst. Ze vroeg me raad: Wat moet ik doen? Olivier wil met mij uitgaan. Ik heb haar dat afgeraden", verklapt ze in Het Nieuwsblad. "Het is een vrouwenzot, oordeelde ik. Daar moeten we nu mee lachen. Annelien en Olivier zijn gelukkig getrouwd en hebben twee ferme kinderen"

Kandidaten van Miss België eindigen wel vaker met voetballers, maar dat is niet zo onlogisch. "Gevraagd naar hun droomjob, antwoorden de meeste kandidates nog steeds dat ze iets in de media willen doen. Dat ze met een voetballer eindigen: tja, hoe gaat dat? Voetballers en missen komen elkaar tegen op dezelfde feestjes en evenementen", aldus Devos.