Transfer doet Bandé allerminst deugd: Hij raakt geen knikker meer

  Transfer doet Bandé allerminst deugd: "Hij raakt geen knikker meer"

  Gepubliceerd: zaterdag 13 januari 2018 om 16:08za 13-01-2018 om 16:08

  Vleugelaanvaller Hassane Bandé 'raakt geen knikker meer' sinds KV Mechelen hem in december 2017 verkocht aan Ajax. Analist Jan Boskamp zei dat zaterdagmiddag in de studio van Ziggo Sport. 

  Bandé begon het seizoen uitstekend bij Malinwa. De jonge aanvaller uit Burkina Faso scoorde acht keer in zijn eerste maanden in de Jupiler Pro League. In december legde Ajax acht miljoen euro voor hem op tafel, al doet de sensatie van het competitiebegin het seizoen wel uit in het AFAS-stadion. Sindsdien is Bandé het echter kwijt, constateert Boskamp. 

  "Hij kan heel lekker voetballen, maar sinds hij weet dat hij naar Ajax gaat, raakt Bandé geen knikker meer", aldus de analist, die zich afvraagt of de dribbelaar wel een echte linksbuiten is. "Bij Mechelen heb ik hem nog nooit aan de linkerkant zien spelen. Hij speelt vaak om een diepe spits heen daar."

  Poll

  Vind jij de constructie rond Bandé positief?

  (207 stemmen)

  Plaats een reactie

  Toca +40468
  zaterdag 13 januari 2018 om 16:20
  Gaat bij Ajax weinig spelen. Tenzij bij jong Ajax.
  Vind ik leuk
  Intel +1323
  zaterdag 13 januari 2018 om 16:27
  Ja sowieso de grootste ontdekking van dit seizoen in België, maar inderdaad vanaf zijn transfer niet veel meer laten zien , of hij bij ajax zal slagen is maar de vraag . Maar 8a 9 miljoen plus een percentage op de doorverkoop is super voor een ploeg als de kv zeker als ge weet dat Hij amper iets gekost heeft , dat rsca hier niets in zag was toch een grote fout van hun.
  Vind ik leuk
  VeeDeeVee +16192
  zaterdag 13 januari 2018 om 16:42
  Ik heb die nooit echt zo goed gevonden. Die maakt een paar doelpunten bij KVM en oke, hij heeft veel snelheid. Maar zo’n toptalent? Volgens mij gaat die bij Ajax nog minder knikkers raken.
  Vind ik leuk
  Intel +1323
  zaterdag 13 januari 2018 om 17:05
  Brengt toch mooi voetbal , in een team dat helemaal niet zo goed draait is nog zeer jong en speelt nog maar vanaf dit seizoen in Europa is qua statistieken bij de beste tieners van de wereld .
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws