Clement vol lof op stage: Had ik er een muur gezet, hij was er los doorgelopen

  Clement vol lof op stage: "Had ik er een muur gezet, hij was er los doorgelopen"

  Gepubliceerd: zaterdag 13 januari 2018 om 14:03za 13-01-2018 om 14:03

  Een winterstage biedt aan spelers die minder in het stuk voorkwamen voor Kerstmis, de kans om zich te herpakken. Bij KRC Genk lijkt er zo'n verhaal geschreven te worden. Bojan Nastic kan Philippe Clement bekoren. 

  De Bosniër doet dat niet per se vanwege zijn technische of fysieke bagage, maar maakt voornamelijk indruk met zijn doorzettingsvermogen. Hij legde een hindernissenparcours het snelst af. Dat kon Clement wel smaken. "Inderdaad. Omdat hij het puur op focus en doorzettingsvermogen haalde. Had ik een muur tussen twee oefeningen gezet, hij was er los doorgelopen. Of hij had het minstens geprobeerd", lacht de trainer bij Het Belang van Limburg.

  "Het is die instelling die ik bij mijn spelers wil terugzien. Je merkt dat het bij sommigen begint te komen, anderen zitten nog met te veel twijfels. Je merkt dat veel spelers op zoek zijn naar vertrouwen. Je weet, ik haat verliezen.Ik zou graag nog meer winnaars op het veld zien. Er zit al progressie in, maar we zijn er nog niet", houdt Clement de voetjes op de grond. 

  Poll

  Haalt Genk Play Off 1?

  (631 stemmen)

  Plaats een reactie

  VeeDeeVee +16192
  zaterdag 13 januari 2018 om 14:14
  Niet doen! Ze hebben al genoeg spelers in de lappenmand liggen.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws