'JPL-club heeft de smaak te pakken en haalt alweer een nieuwe spits'

  'JPL-club heeft de smaak te pakken en haalt alweer een nieuwe spits'

  Gepubliceerd: zaterdag 13 januari 2018 om 12:45za 13-01-2018 om 12:45

  De degradatiestrijd belooft dit jaar bijzonder spannend te worden. KAS Eupen staat momenteel laatste, maar wil absoluut af van de rode lantaarn. Daarom haalden de Oostkantonners al twee aanvallers in huis, maar geen twee zonder drie, moeten ze gedacht hebben.

  De hekkensluiter uit de Jupiler Pro League haalde eerder al Yuta Toyokawa en Florian Raspentino in huis met het oog het belangrijke competitieslot. Eupen haalt Mamadou Kone in huis, hij komt op huurbasis over van het Spaanse Lagranés. De Panda's wist wel een aankoopoptie af te dwingen voor de Ivoriaanse centrumspits, aldus Gazet van Antwerpen.

  Verder wist Eupen zich ook van een nieuwe keeperstrainer te voorzien. Mamadou Lamine zal het keeperswerk onder zijn hoede nemen. Hij behoort tot de Aspire Academy, de Senegalese voetbalacademie waar Eupen nauwe banden mee onderhoudt. Lamine vervangt Javier Ruiz, die vertrok in december naar Tianjin Quanjian voor een Chinees avontuur.

  Plaats een reactie

  VeeDeeVee +16195
  zaterdag 13 januari 2018 om 13:23
  Ik dacht dat de verdediging hun zorgenkindje was? Met spitsen alleen gaan ze er niet inblijven..
  Vind ik leuk
  zondag 14 januari 2018 om 10:32
  IK HEB MEER EN MEER DE INDRUK DAT JE
  1° DE COMPETITIE NIET VOLGT
  2° DAT JE NIKS VAN VOETBAL KENT

  Eupen heeft geen defensieve problemen wel offensieve ( einde citaat meneer) , ze zullen jammer voor u helaas niet degraderen !! groetjes
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws