Tekent Mazzu bij Belgische topclub? Als ze komen aankloppen, waarom niet?

  Tekent Mazzu bij Belgische topclub? "Als ze komen aankloppen, waarom niet?"

  Gepubliceerd: zaterdag 13 januari 2018 om 12:15za 13-01-2018 om 12:15

  Felice Mazzu maakt al enige tijd indruk bij Sporting Charleroi. Sinds 2013 leidde hij zijn team al verschillende keren naar een plek in Play-Off 1. Bovendien maakte hij van het Stade du Pays een stilaan oninneembare vesting. De Belgische coach spreekt zich uit over zijn toekomst als trainer.

  De sympathieke Charleroi-coach steekt het niet onder stoelen of banken, een vertrek behoort tot de mogelijkheden. "Ik steek niet weg dat ik ambitie heb, maar op dit moment ligt die bij Charleroi. Als op een dag een club komt aankloppen met meer financiële middelen of een betere infrastructuur, waarom niet?", reageert Mazzu bij RTBF.

  Op dit moment voelt Mazzu nog steeds heel goed in Charleroi, mogelijks tekent hij zelfs bij. "Ik heb met Mehdi Bayat gesproken over een contractverlenging en we zijn het eens over alle voorwaarden. Het is zeer positief, Mehdi zal de inspanningen doen die hij me beloofd had. Het moet alleen nog getekend worden", besluit de succescoach van de Carolo’s.

  Poll

  Bij welke Belgische topclub zou Mazzu het beste passen?

  (654 stemmen)

  Plaats een reactie

  VeeDeeVee +16193
  zaterdag 13 januari 2018 om 12:20
  Na het seizoen zal die wel vertrekken denk ik, maar het zal eerder naar het buitenland zijn. Ik zag in hem de ideale opvolger voor MPH, maar met Leko zitten zij nu goed. HVH zal ook nog wel een tijdje aanblijven bij RSCA. Verschillende Franse clubs zullen hem wel op het oog hebben.
  Vind ik leuk
  CobraX +544
  zaterdag 13 januari 2018 om 14:29
  Ik heb gestemd op "Mazzu moet naar het buitenland gaan". Liefst zo weinig mogelijk defensief ingestelde trainers in onze Belgische competitie aub.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws